Arama
Arama Sonuçları
6 yılda 7491 engelli öğrenci yetenek taramasından geçti
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2017 yılından bu yana 7 bin 491 engelli öğrencinin yetenek taramasından geçirildiğini açıkladı.
Kastamonu'da bebekler ziyaret edildi
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından anne ve bebek sağlığının korunması ve geliştirilmesi için hazırlanan 'Mutlu anneler sağlıklı bebekler' projesi kapsamında hane ziyaretleri devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu ve Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Emine Er proje kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu.
Bakan Özhaseki’den TOKİ paylaşımı… Kastamonu’ya da dikkat çekti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı.
‘Kütüphane Otobüs’ hafta boyu meydanda
27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası kapsamında, tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu il genelinde düzenlenecek etkinlikler de başladı.
TKDK seçme sınavı 4 Şubat'a ertelendi
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) "uzman personel" alımı amacıyla gerçekleştirilecek sınav ertelendi. Denetçi Personel Seçme Sınavı ise ilan edildiği gibi 4 Şubat'ta yapılacak.
8 bin 107 vatandaşa destek
11 Ağustos’taki sel felaketinin ardından 27 Haziran’da ikinci kez sel afetinin meydana geldiği Kastamonu’da, selden etkilenen çocuklar başta olmak üzere ailelerle tek tek görüşülerek yaralarının sarılması için mücadele ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çeşitli hizmet dallarında 11 Ağustos 2021 tarihinden bugüne kadar 549 uzman personel ile bin 206 hane ile 8 bin 107 vatandaşa psikososyal destek hizmeti sunuldu.
Kastamonu Belediyesi , oyuncak bağışlarınızı bekliyor!
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatlarıyla yapımına başlanılan oyuncak kütüphanesi projesinde sona gelindi.
Kastamonu'da suçlulara göz açtırmadılar
Uzman personelden oluşan Jandarma Dedektifleri 2021 yılı içinde Kastamonu'da çok sayıda olayı aydınlattı.
Sahte kargocu, kıskıvrak yakalandı
Kastamonu'nun Pınarbaşı Kayabükü köyünde yaşayan yaşlı kadını evinde gasp eden sahte kargocu JASAT tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.
190 bin yapının elektrik tesisatı yenileniyor
Türkiye’de elektrik tesisatı kaynaklı en fazla ev yangınının meydana geldiği Kastamonu’da, yangınların önüne geçebilmek amacıyla başlatılan proje kapsamında, riskli olarak belirlenen 190 bin yapının elektrik tesisatı yenileniyor
İHH Arama Kurtarma ekiplerine sıkı eğitim
Kastamonu’da kurulan İHH Arama Kurtarma Ekibi Afet Akademisi’nde görevli uzman personelden eğitim alan gönüllüler, katıldıkları zorlu eğitimlerle afetlere karşı teorik ve pratik bilgi sahibi oluyor